Audiovisuals

1/4
Documentals

La utilització de una aeronau no tripulada, no només significa estalviar temps i diners, sinó millorar la seguretat en el treball, evitant la intervenció de l'equip humà i facil-litant el temps de resposta per qualsevol tipus d'avaria.

Les imatges gràfiques recullides incrementen la visualització de les incidències, d'aquesta manera tenim una constància documental per adoptar mesures. Tot això visualitzant  les imatges preses des de l'aire.

Vídeos panoràmics

El manteniment de carreteres, túnels, ponts i tot tipus de construcció en obra civil solen ser arriscats i suposen el tancament de la mateixa obra.

 

La visualització de l'obra civil amb un dron, facil-lita el seu seguiment i millora dràsticament les tècniques de control, detectant irregularitats de forma ràpida amb  precisió i fiabilitat, visionant les imatges de forma ràpida.

Transmissió d'imatges

La inspecció  de les torres d'Alta Tensió mitjançant drones, fan un millor manteniment preventiu de la instal·lació. Inclou fotografies termografiques per a la detecció de punts calents. 

Aquest servei respecte al mètode tradicional confirma la reducció dels costos d'operació  i la reducció de riscos laborals, evitan d'aqueta manera la descàrrega de línia  gràcies al material visual generat

Amb els nostres drons evitem que els treballadors pugin a la torre, reduint els accidents generats pels treballadors.
Revisem zones de difícil accés i alt risc amb les nostres cameras, agilitzant les inspeccions i el seu temps de resposta per posibles incidències